Eski Twitter logosuna sahip telefonlar rekor fiyata satılıyor

Twitter, logosunu ve ismini X'e çevirdikten sonra bazı kullanıcılar iOS ve Android cihazlarında uygulamayı güncellemeyerek eski logo, isim ve arayüzünü kullanmaya devam ediyor. Kanada'da bir iPhone kullanıcısı uygulamayı güncellemediğini ve eski logo,isim ve arayüze sahip olduğu için telefonunu 2.200 dolardan satışa çıkardığını duyurdu. Peki eski Twitter logosu nasıl geri getirilir? İşte ayrıntıular...

Haberler NTV, ntv.com.tr 31.07.2023 - 10:28

Henüz Twitter'ı güncellememiş ve klasik logosuyla beraber eski arayüze sahip olan telefonlar rekor fiyatlara satılıyor.

Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Twitter'ın logosunu ve ismini "X" harfine çevirmişti.

Android ve iOS uygulamalarında da yeni markasını güncelleyen Twitter, ikonik kuş logosunu kaldırarak X logosunun kullanımına başladı.

Tüm bu yaşananların ardından telefonlarında Twitter'ı güncellemeyen bazı kullanıcılar eski ismi, logosu ve arayüzü bulunan platformu barındırdığı için telefonlarını satışa çıkardı.

Rjey isimli bir twitter kullanıcısı "Orijinal Twitter Uygulaması yüklü bir iPhone 14 Pro Max'i 2200$'a satıyorum." ifadelerini kullandı.

ORİJİNAL TWITTER LOGOSUNU GERİ GETİRMENİN BİR YOLU VAR MI?

Andrew Clare isimli bir kullanıcı, paylaştığı video ile Apple cihazlar üzerinde Twitter'ın eski logosunu geri getirmenin bir yolunu paylaştı.

Shortcuts özelliğinden yeni kısayol oluşturarak ismini Twitter yapıyoruz. Ardından uygulama seçmemizi istediğinde ise X'i seçerek devam ediyoruz.

Ana sayfa ismi ve ikon bölümüne girerek daha önce yüklediğimiz Twitter'ın ikonik kuş logosunu seçiyoruz. Tüm bunları yaptıktan sonra artık Twitter'a eski logosuyla giriş yapabilirsiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız