Facebook Lite kullanıma sunuldu

Facebook'un internet hızının yavaş olduğu bölgelerdeki kullanıcıların sosyal medya sitesini daha hızlı ve ucuza kullanmalarını sağlayan uygulaması Asya'da kullanıma sunuldu.

Haberler ntv.com.tr 05.06.2015 - 16:58

Facebook’un bir süredir test ettiği 'Facebook Lite' şirketin en yetkili ismi Mark Zuckerberg tarafından kişisel Facebook sayfasından duyuruduldu. 

2G'nin yaygın olduğu bölgelerde kullanılacak olan uygulama, gelişmekte olan ülkelerdeki yaklaşık 1 milyar kişinin Facebook'a daha hızlı ve ucuza bağlanmasını sağlıyor.

İlk etapta Asya ülkelerinde kullanıma giren Facebook Lite, önümüzdeki günlerde Afrika, Avrupa ve Latin Amerika'daki belli başlı ülkelerde hizmete sunulacak.

Boyutu Facebook'un standart mobil uygulamasına oranla 30 kat daha az olan (1 MB) Facebook Lite, eski Android telefonlar baz alınarak geliştirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız