Google logosunu yeniledi

Google’ın yeni logosu için doodle hazırlandı. Dünyanın en çok kullanılan arama motoru olan Google’ın yeni görünümü kullanıcılara sunuldu. 1998’den beri hazırlanan Google’ın logusu için özel bir video da hazırlandı. Yeni görünümde eski logo silinerek yeni logo yazılıyor.

Haberler 01.09.2015 - 22:17

Google'ın yeni görünümü için doodle hazırlandı. Milyar rakamlarına ulaşan kullanıcı sayısı ile dünyanın en fazla kullanılan arama motoru Google'ın yeni görünümü yayınlandı. 

1998 tarihinde Larry Page ve Sergey Brin'in Stanford Üniveristesi için kullandığı logo ile başlayan Google serüveni 2015 Yılında yeni görünümü ile karşımıza çıktı. Google'ın yeni görünümünde font değişikliğinin yapıldığı görülüyor. 

Yeni logoda 'Şerif' yazı karakteri kullanıldı
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız