Hikayeler özelliği Twitter’a geliyor

İlk olarak Snapchat tarafından kullanıma sunulan Hikayeler özelliği önümüzdeki dönemde Twitter'da da karşımıza çıkacak.

Haberler ntv.com.tr 05.03.2020 - 07:38

Snapchat ile hayatımıza giren  hikayeler özelliği sosyal medya uygulamaları arasında yaygınlaşmaya devam ediyor.   
  
Geçtiğimiz dönemde Facebook,  WhatsApp ve Instragram  uygulamalarına entegre edilen hikayeler özellikle Instargam’da hatırı sayılır bir kullanım oranı yakalamıştı.   
  
Bu trende ayak uyduran şirketler kervanına mikro blog platfrormu  Twitter da katıldı. The Verge'de yer alan habere göre, şirket bu özelliği platforma entegre etmek için testlere başladı. 
  
Twitter, Brezilya’da test edilmeye başlanan 'Fleets' isimli geçici tweet  özelliği adından da anlaşılabileceği üzere kullanıcıların 24 saat sonra kaybolan tweet’ler atmasını sağlayacak. 

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir bilgiye göre, iş dünyasındaki kişilerin diğer kişilerle iletişim kurmasını sağlayan kariyer sitesi LinkedIn'in de benzer bir özelliği kullanıma sunmak için ilk adımı atmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız