İstanbul Maratonu'na Apple Watch Series 3 ile hazırlanın

İstanbul Maratonu gibi uzun mesafe koşularına hazırlananlardansanız Apple'ın 3'üncü nesil akıllı saati Apple Watch Series 3 antrenmanlarınızı takip edip, sportif hedeflerinize ulaşabilme imkanı tanıyor.

Haberler 08.11.2017 - 10:01

İstanbul Maratonu gibi uzun mesafe koşularına spor saati Apple Watch Series 3 ile hazırlanın. Apple Watch Series 3, yerleşik GPS ve yeni altimetre sayesinde tüm dış mekan antrenmanlarınızı takip ediyor.  

Akıllı aktivite koçluğu, gelişmiş Kalp Atış Hızı uygulaması, doğrudan bileğinizden erişebileceğiniz favori çalma listeleriniz, yerleşik altimetre ve daha duyarlı bir Siri deneyimi sunan Apple Watch Series 3 ile her zamankinden daha aktif, motive ve bağlantıda kalmanızı sağlayacak özellikleri keşfedin. 

MESAFE TANIMAYAN ÖZELLİKLER 

Apple Watch Nike+ yerleşik GPS ve altimetre sayesinde koşularınızı bir üst düzeye çıkarabilecek tüm özellikleri sunuyor. Saatinizi uyumlu spor ekipmanlarıyla da kablosuz olarak eşleştirebiliyor1 ve suya dayanıklı olduğu için koşudan sonra kolunuzdan çıkarmadan havuza atlayıp serinleyebiliyorsunuz.2 

İster amatör ister profesyonel bir koşucu olun, Nike+ Run Club uygulaması koşu deneyiminizi hiç olmadığı kadar iyi hale getirmek için tam olarak ihtiyacınız olan şeyleri sunuyor. Sizi motive eden milyonlarca koşucu ve her adımınıza rehberlik eden uzmanlar sayesinde daha ileriye, daha hızlı gideceksiniz. 

10 dakika boyunca aktif görünmediğiniz halde kalp atış hızınız belirlenen vuruş/dakika (v/dk) oranının üzerinde seyrederse Apple Watch'unuz sizi uyarabilir.   

HER KOŞUNUZUN İZİNDE

Hem içeride hem dışarıda daha fazla koşu istatistiğiyle daha akıllı antrenmanlar yapın. Bir koşuyu son beş koşunuzla mı karşılaştırmak istiyorsunuz? Ekranı sola kaydırmanız yeterli. Duraklat’ı seçerek bölümleri işaretleyin. Ayrıca, yükseklik verilerini de içeren eksiksiz bir koşu sonrası raporu alın.  

Küçük bir destekle uzun mesafeler katedin. Arkadaşlarınızdan motive edici emoji’ler alın. Güncel hava durumuna, aktivite geçmişinize veya arkadaşlarınızın paylaştıkları aktivitelere ait anımsatıcılarla, koşmak için daima bir sebebiniz olacak. 

Kalp Atış Hızı uygulamasını kullanarak kalp atış hızınızı istediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz.

JUST DO IT. SUNDAY

Her Pazar koşun ve performansınızın sınırlarını keşfedin. Apple Music’te yer alan özel Nike+ Run Club çalma listeleriyle koşunuza enerji katın. 

KALP ATIŞ HIZI UYGULAMASI

Koşarken kondisyonumuzu belirleyen önemli ölçümlerden biri ise kalp atış hızımız. Kalp Atış Hızı uygulamasını kullanarak kalp atış hızınızı istediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz.  

Uygulamayı açın ve Apple Watch'un kalp atış hızınızı ölçmesini bekleyin. Ayrıca gün boyunca dinlenme, yürüme, nefes egzersizi, antrenman ve iyileşme sırasındaki kalp atış hızınızı da görüntüleyebilirsiniz.  

Antrenman uygulamasını kullandığınızda Apple Watch, kalp atış hızınızı antrenman sırasında sürekli ölçer; kalp atışınızın iyileşme hızını belirlemek için de antrenman bittikten sonraki 3 dakika boyunca ölçmeye devam eder. Ek olarak, Apple Watch, hareketsiz olduğunuzda gün boyunca, yürüdüğünüzde ise düzenli olarak kalp atış hızınızı ölçer.  

Bütün bu verilere anında Apple Watch ekranınızdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca, iPhone’unuzdaki sağlık uygulamasında bulunan yeni Kalp Görünümü’ne de göz atarak daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız