Je Suis Charlie uygulama oldu

Paris'teki kanlı saldırıya tepki göstermek için artık bir mobil uygulama var. Bu uygulamayı kullanan kişiler dünyanın neresinde olursa olsun  “Je Suis Charlie” mesajını yayınlayarak küresel tepkiye destek oluyor.

Haberler ntv.com.tr 13.01.2015 - 10:16

Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo’nun Paris’teki binasına düzenlenen kanlı saldırının ardından saldırıya tepki olarak doğan “Je Suis Charlie” (Ben Charlie’yim) mesajı mobil uygulama oldu.

Bu uygulamayı kullanan kişiler dünyanın neresinde olursa olsun söz konusu sloganı paylaşabiliyor ve katliama tepki gösterebiliyor. Kullanıcılar, haritada konumlarını belirleyip sloganı paylaşıyor.

Apple’ın CEO’su Tim Cook’un asistanına ulaşan uygulamanın geliştiricileri, Apple’dan istedikleri desteği sağladılar. Söz konusu destek sayesinde uygulamanın oldukça kısa bir süre içerisinde App Store’daki yerini aldığı bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız