Salesforce'dan 27.7 milyar dolarlık satın alma

Salesforce'un 27.7 milyar dolar karşılığında Şirket içi iletişim platformu Slack'i satın aldığı açıklandı. Slack, corona virüs salgınında pek çok sektörün evden çalışma modeline geçmesinin ardından popülerliğini artırmıştı.

Haberler ntv.com.tr 02.12.2020 - 08:35

Merkezi ABD'de bulunan bulut tabanlı yazılım şirketi Salesforce, 27.7  milyar dolar (217 milyar TL) karşılığında Slack'i  bünyesine kattı. 
  
CNN International'da yer alan habere göre, bu San Francisco merkezli bir bulut şirketi için ödenen en yüksek ücret olarak tarihe geçti.  
  
Şirket içi iletişim platformu Slack, corona virüs salgınında pek çok sektörün evden çalışma modeline geçmesinin ardından popülerliğini artırmıştı. 
  
Salesforce'un kurucu ortağı ve CEO'su Marc Benioff satışa ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  
  
"Salesforce ve Slack birlikte, kurumsal yazılımın geleceğini şekillendirecek ve çalışma şekillerini tamamen değiştirecek. Dünyanın herhangi bir yerinden iş yapılabilecek."  
  
Anlaşma ile ilgili konuşan Slack CEO'su Stewart Butterfield ise "Bunun yazılım tarihindeki en stratejik bir araya geliş olduğuna inanıyorum" dedi. 
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız