Starbase (STAR) nedir? (Elon Musk’ın paylaşımı sonrası Starbase (STAR) ne kadar arttı?)

Starbase (STAR) coin kripto para piyasasını önemli ölçüde yön veren milyarder Elon Musk’ın tweeti ile kısa sürede yüzde 4.000’in üzerinde artış sağladı. Elon Musk Starbase (STAR) hakkında öğle saatlerinde bir tweet attı. Öncesinde 0,005391 dolar olan Starbase, 19 Mayıs saat 15.24 itibariyle 0,04 Dolar seviyesinde işlem görüyor.

Haberler 19.05.2021 - 16:19

Kripto para piyasasında Dogecoin ile yeni bir çağ başlatan Elon Musk’tan yeni bir hamle daha geldi. Sahibi olduğu SpaceX’in Teksas’taki yere yeni isim önermesinde bulunan Elon Musk, şu anki adı Boca Chica Village olan yerin ismini Starbase yani ‘Yıldız Üssü’ olarak değiştirilmesi için tweet attı.

Aynı isme sahip olan Starbase (STAR) coin bu tweet ile olağanüstü bir artış yaşadı.

Musk'ın açıklama yapmadan tek bir görsel paylaştığı tweette SpaceX’in Teksas eyaletindeki roket fırlatma tesisinin yakınlarında yer alan üzerinde  “STARBASE” ifadesi yer alan ışıklı bir tabela yer alıyor.

2 saat içerisinde tam 40 katı değerlenen Starbase (STAR ), HitBtc borsası üzerinden STAR/ETH paritesi ile alınabiliyor. Ayrıca MetaMask ve TrustWallet gibi bir cüzdan hesabı yoluyla da Ethereum karşılığı Starbase (STAR) coin alınabilir.

ELON MUSK'IN NEURALİNK'İ İŞE YARADI: MAYMUN BEYİN GÜCÜYLE OYUN OYNADI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız