Twitter 10 yaşında

Popüler mikro blog sitesi Twitter, 10'uncu yaşını kutluyor.

Haberler ntv.com.tr 21.03.2016 - 11:50 Son Güncelleme : 21.03.2016 - 15:24

Kurulduğunda 'twttr' adını kullanan daha sonra Twitter adını alan mikro blog sitesi Twitter, 10 yaşında. 

10'uncu yaşını 'LoveTwitter' hastag'i ile yayınladığı video ile kutlayan site, videoda dünyada yaşanan önemli gelişmeler ve Twitter kullanıcılarının bu olayşar hakkında yazdığı yorumlara yer verdi. 

Kullanıcılarına bugün gönderdiği 'Bunu sensiz başaramazdık!' Başlıklı mesajıyla 10. yılını kutlayan dev mikro blog ağı yıl dönümü mesajında şu sözlere yer verdi;  

"On yıl önce bugün, her şey tek bir Tweetle başladı. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor ve dünya çapındaki etkimiz hayallerimizin ötesine ulaştı. oğum günümüzde, Twitter'ın bugünlere gelmesini sağladığın ve yarınımızı şekillendirdiğin için sana teşekkür ediyoruz. Nice on yıllara" 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız