12 PKK’lının öldürülmesi Beyoğlu’nu karıştırdı

12 PKK’lının öldürülmesini protesto etmek isteyen BDP’li bir grup ile polis arasında çatışma yaşandı. Polis, havai fişek ve taş atan gruba biber gazıyla madahale etti.

Haberler Anadolu Ajansı 16.05.2011 - 16:22

Şırnak'ta PKK'lı 12 teröristin ölü ele geçirilmesi nedeniyle ilan edilen 3 günlük yas kapsamında Taksim Meydanı'nda açıklama yapan grup, daha sonra BDP İstanbul İl Başkanlığı binasına doğru yürüyüşe geçti.

Yürüyüş sırasında bazı BDP'liler, birbirleriyle ellerini kenetleyerek, arkadaşlarının çevreye zarar vermesini engellemeye çalıştı.

Grup, BDP İstanbul İl Başkanlığı binası önüne geldiğinde bazı kişiler güvenlik önlemi alan çevik kuvvet ekiplerine havai fişek attı. Bu sırada bazı polislerin yaralandığı görüldü. Polis, göstericileri dağıtmak için biber gazı kullandı.

Göstericiler çıkan arbede sonrasında polise taş ve şişe attı. Polis ekipleri de bazı kişileri gözaltına aldı.

Bu arada, Taksim Meydanı'ndaki açıklamadan önce yapılan aramada, bir bavul dolusu molotofkokteyli ele geçirildiği öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız