19 Mayıs'ta bazı yollar trafiğe kapanacak

Ankara Sıhhiye Meydanı'nda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yapılacak "Gençlik Buluşması" konulu açık hava toplantısı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Haberler Anadolu Ajansı 16.05.2015 - 12:11

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 19 Mayıs Salı günü 11.00 ile 17.00 saatleri arasında Sıhhiye Meydanı'nda "Gençlik Buluşması" konulu açık hava toplantısı düzenleneceği kaydedildi.

Söz konusu açık hava toplantısıyla ilgili, Salı günü saat 10.00'dan itibaren Atatürk Bulvarı, Necmettin Erbakan Meydanı ile Kızılay Kavşağı arası, Mithat Paşa Caddesi, Necatibey Caddesi ile Sıhhiye Meydanı'na açılan tüm cadde ve sokakların araç trafiğine kapatılacağı duyuruldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız