3 aylık bebeğini döverek öldürdü

Malatya'da eşinin burnunu kıran kişi, 3 aylık bebek Medine'yi de döverek komaya soktu. Hastaneye kaldırılan bebek kurtarılamadı.

Haberler Anadolu Ajansı 07.03.2010 - 00:03

Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, Malatya'da yaşayan Y.K'nın, karısı V.K'yı döverek burnunu kırdığını ve kadının İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde ameliyata alındığını ifade ederek, Y.K'nın evde bulunan kızı Medine K'yı da dövdüğünü anlattı.

Komaya giren Medine'nin akrabalarınca Malatya Devlet Hastanesi'ne götürüldüğünü, buradan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan bebeğin kurtarılamadığını anlatan Konan, ''Devlet Bakanımız Selma Aliye Kavaf, konuyu duyunca gerekli çalışmanın yapılması için talimat verdi. Kocasının darp etmesi sonucu burnu kırılan anne ve iki çocuğu tarafımızca koruma altına alınacak'' dedi.

Bu arada, eşinin burnunu kırarak 3 aylık bebeğin de ölümüne neden olan baba Y.K'nın gözaltında olduğu öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız