3. köprü nereden geçiyor?

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, aylardır merak edilen 3. köprü ve bağlı yollarına ilişkin kesinleşmiş planı ele geçirdiklerini açıkladı.

Haberler NTV Haber 18.08.2009 - 12:10

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, aylardır merak edilen 3. köprü ve bağlı yollarına ilişkin kesinleşmiş planı ele geçirdiklerini açıkladı.

Tekin, Çevre ve Orman Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürü'nün imzasının bulunmadığı planı, Ulaştırma Bakanlığı'nın hazırladığını söyledi.

Tekin, "Hala namuslu bürokratların olduğunu bilmek bize umut veriyor ancak Karayollarında Şube Başkanına imzalatarak bu planı onaylattılar" dedi.

Planın kapkaç niteliği taşıdığını savunan Tekin, güzergahtan Kadir Topbaş'ın bile haberinin olmadığını iddia etti.

CHP İl Başkanı, Silivri, Başakşehir, Kemerburgaz, Kurtköy ve Çavuşbaşı'nda son bir yılda yapılan arazi satışlarının rant amaçlı olduğunu savunarak, bu satışları dikkatle izlediklerini iddia etti.

Tekin, planın üzerindeki dosya numaralarının neden silindiğinin sorulması üzerine ise, "Biz aldığımız makamı deşifre etmek istemiyoruz ancak inkar ederlerse yeni bilgileri açıklamaya devam ederiz" diye yanıt verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız