Yabancı uyruklu 5 kişi sınırda donarak öldü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin karşısında, Irak topraklarından yasadışı yollarla Türkiye'ye geçmeye çalışan, yabancı uyruklu 5 kişi, donarak yaşamını yitirdi. Aile oldukları değerlendirilen kişilerin cenazeleri, Iraklı yetkililer tarafından sınırdan alındı.

Haberler DHA 27.02.2018 - 16:38 Son Güncelleme : 27.02.2018 - 16:58

Arşiv

Irak sınırında yasadışı yollarla Türkiye'ye geçmeye çalışan 3'ü çocuk 1'i kadın 5 kişi donarak hayatını kaybetti.

Hakkari'nin Şemdinli ilçe merkezine yaklaşık 70 kilometre uzaklıkta bulunan Irak sınırındaki Derecik beldesi Samanlı Köyü'nün yakınlarında, sınırın diğer tarafında, 5 ceset gören köylüler, jandarmaya haber verdi.

Bölgeye gelen jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede, yabancı uyruklu 3'ü çocuk, 1'i kadın 5 kişinin, yasadışı yollarla Türkiye'ye geçmek isterken, donarak yaşamını yitirdiklerini belirledi.

Jandarmanın haber vermesi üzerine cenazeler, Iraklı yetkililer tarafından sınırdan alındı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız