4 ilde dev uyuşturucu operasyonu

Emniyet Genel Genel Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, 4 ilde gerçekleştirilen 5 ayrı operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Haberler DHA 09.10.2016 - 00:37 Son Güncelleme : 09.10.2016 - 01:06

Emniyet Genel Genel Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İstanbul, İzmir, Diyarbakır ve Kayseri'de 5 ayrı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda 1 Ton 100 kg Esrar Maddesi, 1 Ton Scanc (Klonlanmış Esrar), 70 Kg Sentetik Kannabinoid ( Bonzai ) ele geçirilirken, 9 şüphelinin gözaltına alındığı kaydedildi.

Klonlanmış esrarın bugüne kadar Türkiye'de ele geçirilen en yüksek miktar olduğu belirtilirken, bu uyuşturucunun Avrupa ülkelerinden getirildiği tespit edildi

PİYASA DEĞERİ 21 MİLYON TL

Operasyonda ele geçirilen uyuşturucuların piyasa değerinin 21 Milyon TL olduğu belirtildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız