47 eski öğretmen hakkında FETÖ'den gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ soruşturması kapsamında, KHK ile kapatılan örgüte ait okullarda görev yapan 47 eski öğretmen hakkında gözaltı kararı verildi.

Haberler Anadolu Ajansı 21.02.2018 - 09:54 Son Güncelleme : 21.02.2018 - 10:16

Arşiv
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'ye ait okullarda çalıştıkları belirlenen 28'i ByLock kullanıcısı 47 eski öğretmen hakkında gözaltı kararı aldı.

Başsavcılığın talimatıyla harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri koordinasyonunda, şüphelilerin yakalanması için Ankara merkezli 13 ilde operasyon düzenledi.

Operasyonda gözaltına alınan 19 şüphelinin emniyete götürüldüğü, adreslerinde bulunamayan 28 zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız