AK Parti Çankaya İlçe Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Bulut öldürüldü

AK Parti Çankaya İlçe Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Bulut, dün akşam uğradığı silahlı saldırıcı sonucu hayatını kaybetti. Ankara Valiliği, Bulut'un öldürülmesinin siyasi bir yönü bulunmadığını açıkladı.

Haberler Anadolu Ajansı 24.12.2016 - 11:54 Son Güncelleme : 24.12.2016 - 14:39

Arşiv

AK Parti Çankaya İlçe Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Bulut (35), dün saat 20.30 sularında Mamak Akdere bölgesi Şehit Cengiz Topel Mahallesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Ankara Valiliği'nden, Bulut'un öldürülmesine ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Yılmaz Bulut'un öldürülmesinin siyasi bir yönünün bulunmadığı değerlendirilmektedir" ifadelerine yer verildi.

Bulut'un, yaşanan bir kavga sonucu silahlı saldırıya uğradığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bulut, yeğeninin gündüz tartıştığı kişilerle, akşam 20.30 sularında tekrar yaşanan tartışma-kavga sırasında, yakın mesafeden pompalı tüfekle ateş edilerek ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiştir. Olayın faillerinin kimlikleri tespit edilmiş olup, yakalanmalarına yönelik çalışmalar devam etmektedir."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız