AK Partili Elitaş'tan OHAL açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, OHAL'in uzatılmasına ilişkin, "Tezkerenin salı veya çarşamba günü TBMM'ye gelip görüşme ihtimalinin varlığını belirtmek istiyorum" dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 13.10.2017 - 12:30 Son Güncelleme : 13.10.2017 - 12:58

Arşiv

Son dakika haberi! AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, 19 Ekim'de süresi dolacak Olağanüstü Hal (OHAL) ile ilgili yaptığı açıklamada, 16 Ekim Pazartesi günü hem Milli Güvenlik Kurulu (MGK) hem de Bakanlar Kurulu'nun toplanacağını belirtti.

MGK'dan hükümete dönük OHAL'in uzatılmasına ilişkin bir tavsiyenin gelmesi ve hükümetten de kendilerine OHAL'in uzatılması için bir tezkerenin gönderilmesi halinde konunun önümüzdeki hafta görüşülmesi gerektiğini vurgulayan Elitaş, şu ifadeleri kullandı:

"Tahmin ediyorum OHAL süresi 19 Ekim tarihinde sona eriyor. Onun için tezkerenin salı veya çarşamba günü TBMM'ye gelip görüşme ihtimalinin varlığını belirtmek istiyorum.''

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız