'Anne' diyen horoz, kesilmekten kurtuldu

Kahramanmaraş'ın Elbistan'ta ilçesinde yaşayan Mehmet Taş, kesmek istediği horozu ilginç sesler çıkarınca bu kararından vazgeçti. Taş, ''Sesi 'anne' der gibi algıladım" dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 02.04.2013 - 12:00

Ceyhan Mahallesi'nde yaşayan ve yaklaşık 10 yıldır evinin önünde tavuk ve horoz besleyen Mehmet Taş, beslediği horozlardan birini kesmek istedi.

Horozu kesmek için yakaladığında ilginç sesler çıkardığını fark ettiğini ifade eden Taş, ''Hatta çıkarttığı sesi 'anne' der gibi algılayınca bu kararımdan vazgeçtim. Bir gün sonra yeniden tutunca aynı sesleri çıkarmaya başladı. Sonra eşimi ve çocuklarımı çağırdım. Onlar da inanamadı'' diye konuştu.

Taş, ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını belirterek, ailesiyle aldığı karar doğrultusunda bu horozu beslemeye devam edeceklerini kaydetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız