Antalya’da terör operasyonunda 17 tutuklama

Antalya'da PKKya yönelik operasyonda adliyeye sevk edilen 29 kişiden 17'si tutuklandı.

Haberler Anadolu Ajansı 15.02.2016 - 09:23 Son Güncelleme : 15.02.2016 - 09:24

Arşiv

Antalya’da terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda gözaltına alınan zanlıların adliyedeki işlemleri sabaha karşı tamamdı.

29 şüpheliden 17'si tutuklanırken 11'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bir kişi cumhuriyet savcılığındaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kepez ilçesindeki Şafak ve Güneş mahallelerinde, lastik yakma, taşlama, vatandaşların otomobilini kundaklama, molotofkokteyli atma gibi olaylara karıştığı ve terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları iddia edilen kişilere yönelik, dört gün önce operasyon düzenlenmiş, çoğunluğu 18 yaşından küçük 29 kişi gözaltına alınmıştı.

Zanlılar, "terör örgütü üyesi olmak ve propagandasını yapmak", "kamu malına zarar vermek" ve polise mukavemet" suçlamalarıyla dün adliyeye sevk edilmişti.     

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız