Atatürk Havalimanı'nda uçak pistten çıktı

JAT Airways'in Belgrad-İstanbul seferini yapan yolcu uçağı Atatürk Havalimanı'nda inişe geçtikten sonra pistten çıktı. Yolcular yara almadı.

Haberler 04.10.2009 - 13:32

JAT Airways'in Belgrad-İstanbul seferini yapan ve Atatürk Havalimanı'nda inişe geçtikten sonra pistten çıkan uçağın yolcuları ve mürettebatı tahliye edildi.

Alınan bilgiye, JAT Airways'in 420 sefer sayılı Boeing 737-300 tipi yolcu uçağı, 06-24 pistine inişe geçtiği sırada, Ataköy tarafından pistten çıkarak tekerlekler üstünde yaklaşık 50 metre sürüklendi.

3 dikmesi toprak alanda yer alan ve sağ kanat motoru da toprağa değmiş vaziyette bulunan uçağın 125 yolcusu ve 6 mürettebatı da yara almadan kurtuldu.

Yolcular ve mürettebat daha sonra uçaktan tahliye edildi.

Bu arada, 06-24 pisti iniş ve kalkışlara kapatılırken, uçağın piste yeniden çekilmesi için çalışmalar sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız