Babası: Amy Winehouse’un katili detoks

İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'ın babası Mitch Winehouse, kızının ölümüne alkolden kurtulmak için yaptığı detoksun neden olduğunu savundu.

Haberler Anadolu Ajansı 12.09.2011 - 16:45

Yaklaşık 2 ay önce yaşamını yitiren ünlü şarkıcı Amy Winehouse’ın babası Mitch Winehouse, kızının ölümüyle ilgili CNN’e açıklamalarda bulundu.

Mitch Winehouse "Amy'nin yaptığı her şey aşırıydı. Aşırı alkol kullandı ve aşırı detoks yaptı" dedi.

Baba Winehouse, kızının 2008 yılında uyuşturucu kullanmayı bıraktığını söylese de alkol alışkanlığından tam vazgeçemediğini kaydetti.

Mitch Winehouse kızıyla ilgili "Doğru yolda ilerliyordu. İçki içtiği zamanlar azalmıştı" diye konuştu.

27 yaşındaki Amy Winehouse, 23 Temmuz'da Londra'nın kuzeyinde Camden semtindeki evinde ölü bulunmuştu. Şarkıcının ölümünden bu yana iki aya yakın zaman geçse de ölüm nedeni henüz kesinleşmedi.

Winehouse'ın ailesi geçen ay, toksikoloji raporuna göre, kızlarının vücudunda uyuşturucu maddeye rastlanmadığını, alkol bulunduğunu, ancak alkolün ölümüne neden olup olmadığının henüz belirlenmediğini bildirmişti.

İngiliz şarkıcının ölümüyle ilgili soruşturma gelecek ay başlayacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız