Bahçeli: Başbakan’ın gizli gündemi var

MHP lideri Bahçeli, Başbakan'ın gizli bir gündemi olduğunu ve Anayasa değişikliğinin PKK'ya yönelik açılımın alt yapısını oluşturduğunu ileri sürdü.

Haberler NTV Haber 31.08.2010 - 18:20

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, referandum mitingleri kapsamında bu kez Erzurumlulara seslendi.

Başbakan'ın gizli bir gündemi var diyen Bahçeli, Anayasa değişikliğinin PKK'ya yönelik açılımın alt yapısını oluşturduğunu iddia etti.

Bahçeli konuşmasında şunları söyledi; “Meclisteki sayınıza güvenerek yarın tartışması uzun süre sürecek olan bir Anayasa değişikliğine niçin gittiniz, buradaki niyetiniz neydi ? Oruçlu bir ağzıyla çıkmayacak çirkinlikte yalan ve iftirayla milleti aldatıyorsunuz.

Kime mahkumsun, kime mecbursun sayın Başbakan gel anlat bunu. Bu değişiklikle Diyarbakır’a vardığında, kürsüye çıktığında, Konya’da Sakarya’da konuştuğun gibi milli devletten üniter yapıdan yana olduğunu söyleyebilecek misin?

İmralı’yı muhatap alıp bir genel afla onu kurtarma talebine karşı karşıyız diye Konya’da böbürlenirken Diyarbakır’da ne yapacaksın? Önündeki samimiyet testi bu.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız