Bahçeli'den sosyal medya yasası sonrası Twitter'dan ilk paylaşım

Sosyal medyaya yasal düzenleme çıkana kadar Twitter'ı kullanmayacağını açıklayan MHP lideri Bahçeli, düzenlemenin Meclis'ten geçmesi ve Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından 30 gün sonra ilk kez paylaşım yaptı.

Haberler NTV Haber 31.07.2020 - 11:55 Son Güncelleme : 31.07.2020 - 11:57

1 Temmuz'da Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak'a hakaret içeren paylaşıma tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyaya yasal düzenleme çıkana kadar Twitter'ı kullanmayacağını açıklamıştı.

Salı günü TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen düzenleme dün gece Resmi Gazete'de yayımlandı.

FATİH KARAGÜMRÜK'E SÜPER LİG TEBRİĞİ

Bahçeli de 30 gün sonra ilk paylaşımını yaptı. O paylaşım, Süper Lig'e yükselen Fatih Karagümrük Spor'la ilgili.

MHP lideri, Fatih Karagümrük Spor formasıyla verdiği bir pozu "Zafer ayında zaferle Süper Lig'e yükselen Fatih Karagümrük Spor’a başarılar diliyorum. Başta kulüp başkanı Süleyman Hurma olmak üzere, teknik heyeti, futbolcuları ve yiğit Karagümrük taraftarlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" notuyla paylaştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız