Bahçelievler'de tüp patlaması (Bir anda alev aldı)

Bahçelievler'deki bir iş yerinde piknik tüpüne dolum yapılırken patlama meydana geldi. Alevler nedeniyle yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 27.11.2018 - 16:58

İstanbul Bahçelievler’de bir işyerinde, buzdolabı teknisyeni, oksijen tüpündeki gazı piknik tüpüne aktarmaya çalıştığı sırada patlama meydana geldi. Olayda, işyerindeki teknisyen yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Zafer Mahallesi Türkbeyi Sokağı üzerindeki bir iş yerinde meydana geldi. Teknisyen olarak çalışan Abdülkerim Doğan (36), iddiaya göre, oksijen tüpündeki gazı piknik tüpüne aktarmaya çalıştığı sırada patlama meydana geldi.

Olayda, teknisyen Abdülkerim Doğan yaralandı. Patlamanın etkisiyle iş yeri ve çevredeki 2 araç zarar gördü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Abdülkerim Doğan’ı ilk müdahalenin ardından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemi aldı.

Yaralanan teknisyenin hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

O ANLAR KAMERADA...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız