Bakırköy'de silahlı saldırı

İstanbul Bakırköy'de bir kafeden çıkartılan 3 kişi, bir süre sonra 15 kişilik grupla cafeye geri döndü ve silahla etrafa rastgele ateş açtı. Saldırganlardan birinin uzun namlulu silah taşıdığı iddia edilen olayda, 3 kişi yaralandı.

Haberler 29.04.2013 - 06:31

Yeşilköy Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki bir kafede saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, kimliği henüz belirlenemeyen 3 kişi, yüksek sesle konuşup müşterileri rahatsız ettikleri gerekçesiyle iş yeri çalışanlarınca dışarı çıkarıldı.

Bir süre sonra kafeye kalabalık bir grupla dönen 3 kişi, silahla etrafa rastgele ateş etti. Açılan ateş sonucu, kafede çalışan 3 kişi yaralandı.

Kafede inceleme yapan polis, olay yerine geldikleri otomobili bırakarak kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Saldırganlardan birinin uzun namlulu silah taşıdığı iddia edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız