'Bana Söz Ver'in konuğu Cengiz Çandar

Gazeteci Cengiz Çandar, bu akşam Gülay Afşar’la 'Bana Söz Ver'in  konuğu olacak. Çandar, 40 yıl önce bir kampta başlayıp Cumhurbaşkanlığı danışmanlığına kadar süren Ortadoğu ilgisini NTV’de anlatacak.

Haberler 31.10.2012 - 12:06

NTV'nin yeni yayın dönemindeki programlarından 'Bana Söz Ver'de Gülay Afşar'ın konuğu gazeteci Cengiz Çandar.

40 yıl önce bir kampta başlayıp Cumhurbaşkanlığı danışmanlığına kadar süren Ortadoğu ilgisini gazeteci Çandar, NTV’de anlatacak.

Yaser Arafat’la nasıl tanıştı? Abdullah Öcalan’la nasıl görüştü? Kürt liderler Barzani ve Talabani’yle neler konuştu? Turgut Özal’ın Kürt meselesinin çözümüne ilişkin bakışı neydi?

Cengiz Çandar 40 yıl boyunca Ortadoğu’da yaşadıklarını süzdü ve 'Mezopotamya Ekspresi' kitabını yazdı. 2 Kasım'da raflardaki yerini alacak kitabın yazarıyla sıcağı sıcağına bir sohbet bu  akşam 21.00’de Gülay Afşar’la 'Bana Söz Ver' programında gerçekleşecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız