'Başbakan özür dilemeli'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Taksim'de Gezi Parkı'nda başlayan ve yurt geneline yayılan protestolarla ilgili Başbakan'ın özür dilemesi gerektiğini söyledi.

Haberler 02.06.2013 - 14:33

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Taksim'de Gezi Parkı'nda başlayan ve yurt geneline yayılan protestolarla ilgili açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, yaşananalardan sonra Başbakan'ın özür dilemesi gerektiğini söyledi.

Eyleme sivil kimliğiyle katıldığını söyleyen Kılıçdaroğlu, CHP bayraklarının bırakıldığını, bir vatandaş olarak orada bulunduğunu belirtti. ''Biz hiçbir zaman fırsatçılık yapmadık'' diyen Kılıçdaroğlu, ''O eylem CHP'nin eylemi değildir'' zaten dedi.

''Türkiye genelinde yapılan bütün eylemler AKP iktidarının yaptığı baskının sonucudur.'' diyen Kılıçdaroğlu, basın çalışanlarına yönelik saldırıları da eleştirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız