Başsavcı Öz'den adliyeye veda

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nden Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'ne atanan Zekeriya Öz, İstanbul Adalet Sarayı'ndan ayrıldı.

Haberler NTV Haber 10.01.2014 - 15:08

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nden Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'ne atanan Zekeriya Öz'ü Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'ndan arkadaşları uğurladı.

Öz, çıkışta bir açıklama yapmadı ancak "yasal başvurularımız olacak" dedi. HSYK'ya geçici görevlendirmeden dolayı itiraz edeceğini belirten Öz, bugün dilekçesini hazırladığını ancak henüz yollamadığını söyledi.

Bu arada Öz'ün 17 Aralık operasyonunu birlikte yürüttüğü memur suçlarından sorumlu İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Ali Cengiz Hacıosmanoğlu'nun dosyayı yönlendireceği öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız