Bayrak satıcısı hapis cezasıyla ilgili konuştu

Gezi olaylarında gözaltına alınan ve 7 yıl hapsi istenen bayrak satıcısı Ali Sarıçiçek, "Benim suçum yok. Benim kesinlikle onlarla bir alakam yok" dedi.

Haberler 20.07.2013 - 10:35

Gezi Parkı olaylarının ardından bir süre tutuklanan bayrak satıcısı Ali Sarıçiçek'in de aralarında bulunduğu 20 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi. İddianamede Sarıçiçek'in 7 yıla kadar hapsi istenirken, Sarıçiçek Kurtuluş'taki evinde açıklama yaptı.

Pazartesi günü avukatı ile bir basın toplantısı düzenleyeceklerini söyleyen Ali Sarıçiçek, "Ben ne yapmışım, benim örgütüm ailem, çoluğum çocuğum, ben ekmek davasına düşmüşüm. Ben ekmeğim için oradaydım. Ben oradakilerin hiçbiri tanımam. Bilmediğim insanlara beni nasıl dahil ediyorlar. Beni onlara dahil etmesi için, onları bilmem lazım, telefon numaralarının bende olması lazım. Bilgisayarla görüşmemiz lazım. Bir şekilde görüşmemiz lazım. Beni nasıl onlara dahil ediyorlar." dedi. 

İddianamede belirtilen kamera kayıtları ile ilgili de Sarıçiçek, "Ben bayrak satıcısıyım, ben olayların içindeydim. Zaten bayrak satarken, oradakilerle sohbet ediyorsun, konuşuyorsun. Eğer bunlar delilse, diyecek bir şey yok. Benim suçum yok. Kesinlikle onlarla benim bir alakam yok." dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız