Bayraktar TB3, 6'ncı uçuş testini de başarıyla tamamladı

Bayraktar TB3 silahlı insansız hava aracı, 6'ncı uçuş testini de başarıyla tamamladı.

Haberler DHA 14.11.2023 - 23:33

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3 silahlı insansız hava aracının 6'ncı uçuş testini başarıyla tamamladığını açıkladı.

Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Bayraktar TB3 6. uçuş testini de başarıyla tamamladı. Sistem tanımlama performans testi. 6'ncı uçuş: 6 saat (toplam 28 saat)" ifadelerine yer verdi.

TCG ANADOLU'DAN İLK UÇUŞ 2024'DE

Bayraktar TB3 SİHA, katlanabilen kanat yapısıyla TCG Anadolu gibi kısa pistli gemilerden kalkış ve iniş kabiliyetine sahip, dünyadaki ilk silahlı insansız hava aracı olacak. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar TB3 için 2024 yılı içinde TCG Anadolu gemisinde de testlere başlamasını planladıklarını açıklamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız