Bayrampaşa'da binlerce cinsel içerikli ürün ele geçirildi

İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Otogarı’nda uygulama yapan polis ekipleri, ticari taksi ile yolcuk yapan yabancı uyruklu bir kişiye ait iki koli içerisinde 6 bin 560 adet cinsel içerikli ürün ele geçirdi.

Haberler İHA, DHA 31.10.2021 - 10:59

Arşiv
İstanbul Bayrampaşa'da bulunan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yapılan denetimlerde, kaçak 6 bin 560 adet cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

Polis ekipleri denetimler kapsamında bir taksiyi durdurdu. Şüphe üzerine durdurulan araç içerindeki kontrolde 2 adet koli içerisinde 108 kutu 6 bin 560 adet cinsel içerikli ürün ele geçirildi.
Konuyla ilgili gözaltına alınan yabancı uyruklu şüpheli G.A.M. sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız