Bekir Bozdağ: Kalkışmayı yapanlara karşı soruşturma başlatıldı

Adalet Bakanı Bozdağ, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bu kalkışmayı yapanlara karşı soruşturma başlatmıştır, adli süreçler de işletilmektedir." dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 15.07.2016 - 23:52 Son Güncelleme : 16.07.2016 - 01:14

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bu kalkışmayı yapanlara karşı soruşturma başlatmıştır, adli süreçler de işletilmektedir. Güvenlik güçleri, devletin diğer birimleri de gereken tedbirleri almaktadır. Bu noktada vatandaşlarımızın, hükümetin gereken tedbirleri aldığını, almakta olduğunu bilmesinde fayda görüyorum. Fötrünü alıp kaçacak hükümet yoktur. Bizim cesetlerimizi çiğnemeleri lazım. Demokrasiyi askıya almak için bizi tek tek kurşuna dizmeleri lazım. Hükümet bütün birimleriyle iş başındadır. Bunlara karşı hukuk içerisinde alınması gereken ne varsa yapılacaktır. Her türlü tedbir alınacaktır"

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız