Bekir Bozdağ'dan FETÖ'cülere savcı tepkisi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, trafik kazasında hayatını kaybeden Denizli Başsavcısı Mustafa Alper'le ilgili FETÖ davalarının bazı firari isimlerinin sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlara tepki gösterdi.

Haberler NTV Haber 10.05.2017 - 20:33

Trafik kazasında hayatını kaybeden Denizli Başsavcısı Mustafa Alper'le ilgili özellikle FETÖ davalarının firarisi bazı isimlerin Twitter üzerinden paylaştığı mesajlara, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sert tepki gösterdi.

Sosyal medyadan açıklama yapan Bozdağ, Başsavcı Alper'in göreve giderken kazada hayatını kaybettiğini belirterek, "Şehitler ölmez, diridir, cennetliktir" dedi.

Kimin cennete kimin cehenneme gideceğine FETÖ’cülerin karar veremeyeceğini vurgulayan Bakan Bozdağ, "Başkaları için cennet-cehennem dağıtacaklarına, bunca suçtan sonra kendilerini ne beklediğine baksınlar" ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız