"Beni ağabeyim ve kardeşim bıçakladı"

İstanbul Esenler Otogarı'nda bıçaklanan ve ağır yaralanan Ceylan İ., hastanede polise ifade verdi. Kendisini ağabeyi ile kardeşinin bıçakladığını belirten genç kız, cinayete azmettiren kişinin babası olduğunu söyledi.

Haberler NTV Haber 04.02.2015 - 14:05

Mardin'de ablasının dini nikahla birlikte yaşadığı Hamdullah Ayaydın ile İstanbul'a kaçan, otogarda bıçaklı saldırıya uğrayan Ceylan İ.'nin tedavisine polis koruması altında devam ediliyor.

Ceylan İ., ifadesinde, 9 ay önce Hamdullah Ayaydın ile bir kez daha kaçıp döndüklerini söyledi.

''HAMDULLAH'I AMCAMIN OĞULLARI BIÇAKLADI''

Ailesinin tepkisi üzerine yeniden kaçmak zorunda kaldıklarını belirten Ceylan İ., kendisini ağabeyi ve kardeşinin, Hamdullah'ı ise 3 amca oğlunun bıçakladığını söyledi.

Azmettirici olarak Mardin'de gözaltına alınan baba Sabri İ., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Saldırganlar ise aranıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız