Bienal'e bayram tatili yok!

20 Ekim'e kadar sürecek 13. İstanbul Bienali sergileri, Kurban Bayramı boyunca açık olacak.

Haberler Anadolu Ajansı 14.10.2013 - 12:49

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding sponsorluğunda düzenlenen 13. İstanbul Bienali sergileri, Kurban Bayramı boyunca sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

14 Eylül'de kapılarını açan 13. İstanbul Bienali, "Anne, ben barbar mıyım?" başlığıyla Fulya Erdemci küratörlüğünde gerçekleştiriliyor.

Tophane'deki Antrepo no.3, Karaköy'deki Galata Özel Rum İlköğretim Okulu, İstiklal Caddesi üzerindeki ARTER ve SALT Beyoğlu'nda yer alan bienal sergileri, 20 Ekim'e kadar ücretsiz ziyaret edilebilecek.

Bienal sergileri, Kurban Bayramı boyunca açık olacak.

Antrepo no.3, Galata Özel Rum İlköğretim Okulu ve ARTER, 10.00-19.00 arasında pazartesi hariç her gün; SALT Beyoğlu, 12.00-20.00 arasında pazartesi hariç her gün gezilebilecek.

İMÇ'nin, bayram süresince kapalı olması nedeniyle 5533'teki sergi, 12 Ekim'de sona erdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız