Bodrum'da merdivenlerden düşen DJ hayatını kaybetti

Bodrum'da merdivenlerden düşen ve başını zemine çarparak ağır yaralanan DJ Hasan Köseoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Köseoğlu'nun Baskın Oran'ın üvey oğlu olduğu öğrenildi.

Haberler Anadolu Ajansı 07.11.2017 - 12:42 Son Güncelleme : 07.11.2017 - 16:08

Arşiv

Muğla'nın Bodrum ilçesinde merdivenlerden düşerek başını zemine çarparak ağır yaralanan DJ yaşamını yitirdi.

Yaralı olarak Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan 43 yaşındaki Hasan Köseoğlu, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Köseoğlu'nun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Öte yandan, Bodrum Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, olayın yaşandığı yerde inceleme yaptı.

Paşatarlası Caddesi'nde ikamet eden Köseoğlu, 22 Ekim'de evinin merdivenlerinde hareketsiz yattığını fark eden yakınları tarafından çağrılan ambulansla Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılmış, Hasan Köseoğlu'nun beyin kanaması geçirdiği belirlenmişti.

Bodrum'daki bazı gece kulüplerinde DJ'lik yapan Köseoğlu'nun, akademisyen ve siyasetçi Baskın Oran'ın üvey oğlu olduğu belirtilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız