Bolu Dağı'nda kar yağışı başladı

İstanbul Ankara karayolunun Bolu Dağı kesiminde gece saatlerinde başlayan kar yağışı tipi şeklinde devam ederken, yağışın Pazartesi günü etkili olacağı ifade edildi.

Haberler DHA 28.03.2016 - 06:28 Son Güncelleme : 28.03.2016 - 06:31

ARŞİV

TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde kar yağışı başladı.

Meteoroloji yetkililerinin Batı Karadeniz’de kar yağışı uyarıları sonrasında gece saatlerinde Bolu Dağı’nda ve Bolu kent merkezinde kar yağışı etkili oldu.

Bolu Dağı’nın Karanlıkdere ve Seymenler mevkinde tipiye dönüşen kar yağışı sonrasında karayolları ekipleri tuzlama çalışması yaptılar.

KONYA'DA KAR YAĞIŞI

Konya'da akşam saatlerinde başlayan yağmur yağışı yerini kara bıraktı. Şehir merkezinde etkisini arttıran kar yağışı kenti beyaza bürüdü.

Konya
Konya'da dün akşam saatlerinde başlayan karla karışık yağmur bir süre sonra yerini yoğun kar yağışına bıraktı. Yağış nedeniyle özellikle kenti çevre illere bağlayan karayollarında ulaşımda aksamalar meydana geldi.

Konya-Antalya, Konya-Isparta ve Konya-Afyonkarahisar karayollarında zaman zaman oluşan tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız