Bu kadar tesadüf ancak Türk filmlerinde olur

Bakırköy'deki nişanlısının otomobilinden çalınan plakayı Mecidiyeköy'deki evinin önünde görünce şoke oldu.

Haberler 14.12.2010 - 10:03

Kemal Adal ve Mine Bolsoy çifti, önceki akşam Bakırköy Kartaltepe'de park ettileri otomobillerinin yanından uzaklaştı.

Bir süre sonra Kemal Adal'a ait 34 ZN 2931 plakalı otomobilin yanına gelen çift, plakaların yerinde olmadığını fark etti. Yaşanan olayın ardından çift, Bakırköy Kartaltepe Polis Merkezi'ne plakalarının çalındığını bildirip tutanak tutturdu.

Olayın ardından iki gün geçtikten sonra, dışarıdan gelen polis sirenlerinin sesini duyan Mine Bolsoy, pencereye yöneldi.

Bolsoy Mecidiyeköy'deki evinin camından dışarıya bakarken, oturduğu binanın kapısının önünde lastiği patlak vaziyette terkedilmiş bir araçta nişanlısının otomobilinin çalınmış plakasını görünce gözlerine inanamadı.

Mine Bolsoy
Bolsoy, kısa bir şaşkınlığın ardından hemen durumu polise bildirdi. Mine Bolsoy "Bu kadar tesadüf ancak Türk filmlerinde olur" dedi.

Polis ekipleri, çalıntı plakanın bulunduğu otomobilin uzun süre takip edildiği ve kovalandığının farkına vardı. Görgü tanıkları ise ifadelerinde, aracın lastiği patlayınca otomobili terk eden üç kişinin yaya olarak olay yerinden kaçtığını söyledi. Sadece plaka değil otomobilin de çalıntı olduğunu belirleyen polis ekipleri, aracın daha önceden de birçok hırsızlık olayına karıştığını tespit etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız