Bursa'da feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

Bursa’da 2 aracın çarpışması sonucu akrabalarının düğününden dönen 6 kişiden 3’ü hayatını kaybederken 3’ü ağır yaralandı. Kaza sonucunda araç hurdaya döndü.

Haberler İHA 06.05.2018 - 04:25

Bursa-Orhaneli karayolunda, akrabalarının düğününden dönen 6 kişinin bulunduğu 16 ACZ 07 plakalı araca bir TIR'ın çarpması sonucu otomobilde bulunan 6 kişiden Mustafa Koçan, Recep Altın, ve İsmail Acar hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır yaralandı. Yaralılar Uludağ Üniversitesi hastanesine kaldırıldı.

İddiaya göre kazanın ardından paniğe kapılan TIR şoförü olay yerinden kaçtı. Kazayı gören diğer vatandaşlar jandarma ve ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı.

Düğünden köylerine dönen diğer akrabaları ise olay yerinde saatlerce bekleyerek hurdaya dönen araca bakarak gözyaşı döktü. Olay yerinde yapılan incelemeler ardından cenazeler Bursa adli tıp kurumuna kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız