Çakarlı paylaşımın ardından sürücü ve araç sahibine ceza

İstanbul Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, futbolcu Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük'ün siren ve çakarlı araç paylaşımı ile ilgili sürücüye ve araç sahibine ceza kesti.

Haberler NTV, Anadolu Ajansı 22.05.2021 - 23:58 Son Güncelleme : 23.05.2021 - 01:38

İstanbul'da çakar ve siren tertibatı kullanarak emniyet şeridinde seyreden araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bazı basın yayın kuruluşlarında "Ünlü Futbolcu Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük'ten Çakar ve Sirenli İstanbul Turu" başlığı ile yer alan haberlere ilişkin çalışma başlattı.

Görüntüleri inceleyen ekipler, plakasını belirlediği aracı Gaziosmanpaşa TEM Güney Yol üzerinde çakar ve siren tertibatı kullanarak emniyet şeridinde seyrederken durdurdu.

Araç sürücüsü G.K'ye çakar ve siren tertibatı kullanmaktan 1339 lira, emniyet şeridi ihlalinden 1339 lira, araç sahibi N.B'ye de araçta çakar ve siren tertibatı bulundurmaktan 1339 lira olmak üzere toplam 4 bin 17 lira ceza kesildi.
Merve Büyük'ün çakarlı araçla emniyet şeridinde ilerlediği video tepki toplamıştı. Merve Büyük aracı kendisinin sürmediğini, kullandığı ifadelerin çocuğuyla arasında geçen bir diyalog olduğunu savunmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız