Çalımbay: İfadeye çağrılmadım

Avusturya'da bulunan Sivasspor’un Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, şike soruşturmasında ifadeye çağrıldığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Haberler 13.07.2011 - 16:14

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kulübün internet sitesinde açıklama yaptı.

Rıza Çalımbay, basında şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında bilgisine başvurulmak üzere emniyete çağırıldığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, şunları söyledi:

"Son günlerde basında hakkımda çıkan haberlerde futbolda şike iddiası yönelik soruşturmada bilgime başvurulmak için emniyete çağrıldığım şeklinde haberler çıkmaktadır. Hakkımda çıkan bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Şahsıma, bugüne kadar gerek emniyetten, gerek savcılıktan bir çağrıda bulunulmamıştır. Takımımla beraber Avusturya kampında çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Kamuoyuna saygıyla arz ederim."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız