Çelebi: 1 Mayıs'ta Taksim'de olacağız

CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Taksim’in 1 Mayıs kutlamalarına kapatılmasına tepki gösterdi. Çelebi, "Bedeli ne olursa olsun biz 1 Mayıs’ta Taksim’de olacağız" dedi.

Haberler 17.04.2014 - 15:25

CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, TBMM’de beraberindeki CHP’li milletvekilleri ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

1 Mayıs’ta Taksim’in kapatılmasıyla ilgili uygulamayı eleştiren ve Türkiye’nin gerilimli bir süreci yaşadığını belirten Çelebi, "1 Mayıs işçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günü. Kölelik koşullarına karşı bir direnişin adıdır 1 Mayıs'' dedi.

Basın toplantısının ardından Çelebi ve beraberindeki milletvekilleri, gazetecilere yaklaşan 1 Mayıs İşçi Bayramı öncesi kırmızı karanfil dağıttı.

TÜRK-İŞ VE KAMU-SEN KADIKÖY MEYDANI'NDA
Bu arada Türk-İş ve Türkiye Kamu-Sen, 1 Mayıs'ı Kadıköy Meydanı'nda kutlama kararı aldı.

Kadıköy'deki kutlamalara Türk-İş ve Kamu-Sen genel başkanları ile bağlı sendikaların başkanları da katılacak.

Disk, Türk Tabipler Birliği, Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği ise 1 Mayıs'ta Taksim'e çıkmakta ısrarlı.

Ancak İstanbul Valiliği, Taksim'de kutlamaya izin vermiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız