Cemil Çiçek'ten Yüce Divan yorumu

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yolsuzkla suçlanan dört eski bakanın durumuyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Haberler NTV Haber 26.12.2014 - 09:09

Meclis Başkanı Cemil Çiçek, dört eski bakanla ilgili Yüce Divan tartışmalarını değerlendirdi. 

"Yüce Divan’a gitmezlerse bu konu hiç durmadan tartışılır, tartışmalar sürer durur" diyen Çiçek, "Giderlerse mahkeme karar verir ve üzerinde fazla durulmaz, hayat devam eder" şeklinde konuştu. 

"Dava sonucu ne olursa olsun Türkiye'nin imajı açısından çok kötü oldu" diyen Meclis Başkanı, "Keşke bu olaylar olmasaydı" ifadelerini kullandı.

Meclis Başkanı Cemil Çiçek
Habertürk Gazetesi'ne konuşan Çiçek, bir yıldır süren tartışmalar nedeniyle Türkiye'nin şeffaflık açısından onbir basamak gerilediğini de söyledi.

Kendisinin dört eksi bakanın Yüce Divan’a gönderilmesini isteği ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bunu engellediği yönündeki iddialarını yalanlayan Çiçek, "Hiç kimse 'bir yolsuzluk ortaya çıkmasın, açığa çıkmasın, suç işleyenler varsa yargılanmasın' demez. Ben de demem" şeklinde konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız