Cezaevinde telefon bulundu üstelik 3G'li!

Kastamonu Kapalı Cezaevi'nde yapılan aramada, bazı mahkumların 3G özelliğine sahip cep telefonu bulundurduğu belirlendi.

Haberler Anadolu Ajansı 07.01.2010 - 15:25

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaklaşık 6 ay süren takibin ardından, Kastamonu Kapalı Cezaevi'nde gardiyan olarak görevli M.K'nin, üzerine gizlediği cep telefonu ve esrar maddelerini mahkumlara verdiğini tespit etti.

Gardiyan M.K'nin İstanbul'dan kente gelen S.P'den alacağı uyuşturucuyu cezaevine götüreceği bilgisi üzerine operasyon düzenleyen polis ekipleri, S.P'nin üzerinde yapılan aramada 150 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Olay üzerine Kastamonu Kapalı Cezaevi'nde yapılan aramada, toplam 238 gram esrar maddesi ile 3 adet 3G özelliğine sahip cep telefonu bulundu.

İstanbul'dan uyuşturucu temin ettikleri iddiasıyla 5 kişi, cezaevine cep telefonu ve uyuşturucu madde soktuğu iddiasıyla da gardiyan M.K. gözaltına alındı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız