CHP'de kurultay yoklaması sürecek

Bazı milletvekilleriyle görüşen CHP lideri Kılıçdaroğlu, kurultayla ilgili henüz bir eğilimin ortaya çıkmadığını ve görüşmelerin devam edeceğini söyledi.

Haberler Anadolu Ajansı 23.11.2010 - 21:06

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay yapılıp yapılmaması konusunda milletvekillerinin nabzını tutmaya devam ediyor.

Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grubundaki konuşmasının ardından Meclisteki makam odasına geçerek bazı milletvekilleriyle görüştü.

Milletvekilleriyle bayramlaşan Kılıçdaroğlu, ayrıca kurultay yapılıp yapılmaması konusunda da görüşlerini sordu.

Kılıçdaroğlu, Meclisten ayrılırken gazetecilerin, ''Milletvekilleriyle görüşmeniz devam edecek mi?'' sorusunu, ''Daha edecek'' diye yanıtladı.

Milletvekillerine kurultaya yönelik bir anket verilip verilmeyeceğine ilişkin soru üzerine Kılıçdaroğlu, herhangi bir anketin söz konusu olmadığını belirtti.

Kılıçdaroğlu, görüşmelerde belli bir eğilim ortaya çıkıp çıkmadığına ilişkin soruya ise ''Henüz çıkmadı'' karşılığını verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız