Cihan Oskay cinayeti itiraf etti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda öldürülen peyzaj mimarı Hülya Yolcubal'ın katil zanlısı Cihan Oskay tutuklandı. Cinayet sebebi ise genç sevgili.

Haberler NTV Haber 21.06.2010 - 12:05

Bodrum’da uğradığı silahlı saldırıda öldürülen peyzaj mimarı Hülya Yolcubal'ın İstanbul'da yakalanan katil zanlısı Cihan Oskay, işlemlerinin ardından Bodrum'a gönderildi.

57 yaşındaki zanlının sorgusu yaklaşık 9 saat sürdü.

Emniyet ve savcılıkta soğukkanlı tavırlarıyla dikkat çeken zanlı, cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini itiraf etti.

Oskay ifadesinde, “Evlenmeyi düşünüyorduk, yüzüklerimizi bile almış, aramızda nişan yapmıştık. O ise tüm bunlar olduğu halde beni bir başkası ile aldatmaya başladı. Şüphelendim, takip ediyordum. Hülya benden 25 yaş genç biriyle olmaya başlayınca çıldırdım” dedi.

Cinayet günü Hülya Yolcubal'ın evine özür dilemek için gittiğini de söyleyen Oskay, aralarında geçen tartışma üzerine kendini kaybettiğini anlattı.

Oskay’ın, “O gece Hülya ile konuşmak, o güne kadar yaptıklarımdan özür dilemek için gitmiştim. Ancak `Herkes yoluna' deyince sinirlerime hakim olamadım. Neyi nasıl yaptığımı bilmiyorum, çok pişmanım'' dediği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak, Muğla Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Cinayette kullanılan silah ise bulunamadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız