Cumhuriyet savcısı ile eşi ve oğlu kazada yaralandı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil dere yatağına uçtu. Kazada, sürücü ile araçtaki Cumhuriyet Savcısı Erkan Alanoğlu, eşi ve oğlu yaralandı.

Haberler DHA 04.07.2020 - 16:42 Son Güncelleme : 04.07.2020 - 16:44

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde saat 05.30 sıralarında Orhangazi-İznik karayolu, Yeniköy altındaki köprüde trafik kazası meydana geldi.

İznik ilçesinden, Orhangazi ilçesine doğru giden Nurpaşa Özaydın (67) yönetimindeki otomobil, Yeniköy altında köprü girişi yakınlarında kontrolden çıkarak dere yatağına uçtu.

Kazada sürücü Nurpaşa Özsaydın ile araçta bulunan Kars Cumhuriyet Savcılığı’ndan son yayımlanan hakimler savcılar kararnamesinde Antalya’ya atanan Cumhuriyet Savcısı Erkan Alanoğlu (35), eşi Özlem Alanoğlu (35) ve 2 yaşındaki çocukları Alperen Alanoğlu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Dere yatağında hurdaya dönen otomobildeki yaralılar itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarılarak ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Otomobil vinç yardımı ile dere yatağından çıkarılırken, jandarma ve savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız