Demirel o gün Erdoğan'a ne demişti?

Başbakan Erdoğan’ın CHP’ye "akıl hocalığı" yapmakla eleştirdiği 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’den geçmişte tavsiyeler aldığı ortaya çıktı. Demirel, "Hükümetçilik zordur. Allah yardım etsin" demişti.

Haberler 19.05.2011 - 06:39

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, miting meydanlarında muhalefet liderlerinin yanı sıra 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’i de sert sözlerle eleştirmişti.

Başbakan Erdoğan, CHP’ye "milli şeflik" yapmakla suçladığı Demirel’e “Otur oturduğun yerde” diyerek yüklenmişti.

Süleyman Demirel’in kendisini ziyaret eden Erdoğan'a tavsiyelerde bulunduğu ortaya çıktı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Başbakan Erdoğan’ın yıllardır başdanışmanlığını yapan ve şimdi de AK Parti Milletvekili adayı olan Yalçın Akdoğan’ın “Tarihe Düşülen Notlar” adlı kitabında seçim meydanlarının ana gündemlerinden biri olan Demirel ile ilgili ilginç detaylar yer aldı.

Akdoğan’ın kitabında CHP’ye taktik verdiği için ağır biçimde eleştirdiği Demirel’i Erdoğan’ın geçmişte ziyaret ettiği ve bazı tavsiyeler aldığı belirtiliyor.

Akdoğan, 30 Aralık 2004’te Güniz Sokak’ta yapılan görüşmeyle ilgili olarak şu ayrıntıları yazdı:

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız