Doğa'dan mektup var

Doğa Derneği, "Tabiat Kanunu İzleme Girişimi"nin bir üyesi olarak girişimle birlikte meclisteki 550 milletvekiline gönderilmek üzere bir mektup hazırladı.

Haberler 12.10.2012 - 16:01

Doğa Derneği'nin milletvekileri için hazırladığı mektupla seçmen kitlesi olarak Tabiat Kanunu konusundaki hassasiyeti milletvekillerine göstermek amaçlanıyor.

Yasa Tasarısı'nın 6. Maddesi tüm korunan alanların sınırlarının değiştirilebilmesine veya tümüyle kaldırılmasına olanak veriyor.

Ayrıca sivil toplum kuruluşlarının ve koruma alanlarında ve çevresinde yaşayanların karar süreçlerine dahil olması için öngörülen ulusal ve yerel kurulların tümünü tasarıdan çıkarıyor ve katılımcılık yönünden ülkemizi 30 yıl önce hazırlanan yasaların daha da gerisine götürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız